Is online leren iets voor jou?

Producten voor meer leerrendement en leerplezier

Bij Scholts Changing kunt u een Profile Dynamics drijfverenanalyse maken of gebruik maken van een  effectieve en inspirerende online-leermethodiek: de Changing Challenger. Beide producten zorgen ervoor dat het leerrendement sterk toeneemt, maar daarnaast ook het plezier om met leren en ontwikkelen bezig te zijn. En dit laatste is zeker niet onbelangrijk! Zowel de drijfverenanalyse als de online-leermethodiek kunnen zowel individueel worden ingezet binnen coaching of loopbaanbegeleiding, als ook binnen een groep in de vorm van een training of teamcoaching.

 

Wat is een Profile Dynamics drijfverenanalyse?

Ben je benieuwd naar je persoonlijke drijfveren, of die van je team? Wil je meer zicht op je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen, of weten waar je energie van krijgt? Overweeg dan een drijfverenanalyse. Deze maak je op je eigen moment achter je eigen computer of tablet. De uitslag ontvang je in een begrijpelijk en herkenbaar persoonlijk verslag dat uitgebreid met je wordt besproken. Kijk voor meer informatie op de site www.profiledynamics.nl. of

Lees hier meer over een drijfverenanalyse

Benieuwd naar het leerrendement van online leren?

Bij online leren leer je op je eigen momenten via je eigen computer, tablet of smartphone. Je werkt via verschillende levels aan je eigen concreet geformuleerde leerdoelen en ervaart stimulans en inspiratie door mailtjes die je ontvangt, sms-jes, filmpjes en beknopte informatie. Je creëert binnen het programma je eigen tijdlijn, door meerdere malen per week kort te reflecteren op jezelf. Ook je omgeving, bijvoorbeeld je collega’s, kun je vragen om jou feedback te geven.

Lees meer over online leren

Copyright: scholts-changing.nl

Webdesign: Prode

×