Zoek jij (gratis) loopbaanadvies?

Gratis loopbaanadvies 45-plussers

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis loopbaanadvies krijgen van een loopbaanadviseur. Dit geldt ook voor ZZP-ers. Dit kan op basis van een subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers‘ die door minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is ingesteld. Bij Scholts Changing kun je terecht voor een dergelijke gratis loopbaanadvies. Samen kijken we dan naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt en naar je mogelijkheden voor de toekomst.

Waarom zou ik over mijn loopbaan nadenken?

Zeker als je met plezier aan het werk bent voelt het als minder urgent om met je loopbaan aan de slag te gaan. Toch is het belangrijk, in deze snel veranderende tijden, om regelmatig een pas op de plaats te maken en de rust te nemen om jezelf een aantal vragen te stellen, zoals:

Hoe werkt dit gratis loopbaanadvies?

Als je je aanmeldt voor dit gratis loopbaanadvies, dan maak je als eerste een Profile Dynamics drijfverenanalyse. Dit kun je achter je eigen computer doen en kost je ongeveer 25 minuten. Als deze analyse is gemaakt spreken we totaal 3 gesprekken af van 1,5 uur. In deze gesprekken, die plaatsvinden in Wijchen, bespreken we uitgebreid je drijfverenanalyse en gaan we aan de slag met bovenstaande vragen. De drijfverenanalyse werkt hierbij zeer helpend en levert volop inspiratie om verder over na te denken.

Daarnaast vul je een uitgebreide vragenlijst in en maak je een persoonlijk actieplan. De vragenlijst en het actieplan zijn verplichte onderdelen in dit gratis loopbaanadvies en leveren een zinvolle bijdrage aan het uitzetten van de koers van je loopbaan richting toekomst.

Zoek je nog inspiratie om een loopbaantraject te gaan volgen? Klik dan hier. En wil je meer weten over dit gratis loopbaanadvies: bel of mail gerust.

 

 

.

 

Copyright: scholts-changing.nl

Webdesign: Prode

×