Wil je in jezelf investeren?

Ondernemerscoaching voor ondernemers en ZZP-ers

Een bedrijf starten en een eigen bedrijf leiden zijn relatief eenzame processen: je bent behoorlijk op jezelf aangewezen als ondernemer of als ZZP-er. Mensen in het bedrijfsleven kiezen vaak voor een persoonlijke coach, vooral managers. Maar dat kun je als ondernemer toch ook doen? Investeer in jezelf en daarmee in je bedrijf door te kiezen voor ondernemerscoaching!

Ondernemerscoaching biedt je:

Hoe werkt ondernemerscoaching?

Als eerste vindt er een intakegesprek plaats, om te kijken of er een wederzijdse ‘klik’ is en om de coachingsdoelen te benoemen. Bij een tweezijdig ‘ja’ start het coachingstraject, dat in de meeste geval bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 gesprekken. De coaching kan plaatsvinden bij Scholts Changing, maar ook op de werkplek van de ondernemer.

Ondernemerscoaching gebaseerd op een drijfverenprofiel

Scholts Changing heeft veel ervaring met de inzet van Profile Dynamics drijfveerprofielen in dit soort trajecten. Een drijfveerprofiel geeft aan waartoe iemand gedreven is en wat voor iemand van het grootste belang is. Dit inzicht is een inspirerende basis om te kijken naar iemands kwaliteiten en valkuilen, maar bijvoorbeeld naar zijn zijn favoriete focus en oplossingsrichting. Een drijfveerprofiel geeft ook inzicht in mogelijke blinde vlekken. Niet onbelangrijk als ondernemer!

Ondernemerscoaching in combinatie met een online leermethodiek

De coaching kan gecombineerd worden met een inspirerende online leermethodiek. Hieraan werk je achter je eigen computer. De basis van deze methodiek is structurele zelfreflectie, meermalen per week, gecombineerd met het ontvangen van feedback door zelfgekozen mensen. Er ontstaat een soort tijdlijn, met daarin de reflecties, maar ook met inspirerende filmpjes, foto’s, en korte theorieberichten, die je wekelijks worden toegezonden.

Wil je meer lezen over ondernemerschap? Klik dan hier.

Copyright: scholts-changing.nl

Webdesign: Prode

×