Handig zo’n quick scan!

Quick scan loopbaan en inzetbaarheid

Een quick scan van je loopbaan en persoonlijke inzetbaarheid levert je in maximaal 3 weken tijd veel direct toepasbare inzichten op overhet vervolg van) je loopbaan, de keuzes die je wilt maken en de zaken die op dit moment belangrijk voor je zijn in het kader van je werk. Deze ‘pas op de plaats is’ levert je veel op en is belangrijk, zeker in deze snel veranderende tijden.

Wat levert het mij op?

In de vorm van een quick scan ga je aan de slag en vind je antwoorden op een aantal belangrijke vragen, zoals:

Hoe werkt deze quick scan?

Als je deze quick scan wilt doorlopen, dan maak je als eerste een Profile Dynamics drijfverenanalyse. Dit kun je achter je eigen computer doen en kost je ongeveer 25 minuten. Als deze analyse is gemaakt spreken we totaal 2 gesprekken af van 1,5 uur. In deze gesprekken, die plaatsvinden in Wijchen, bespreken we uitgebreid je drijfverenanalyse en gaan we aan de slag met bovenstaande vragen. De drijfverenanalyse werkt hierbij zeer helpend en levert volop inspiratie om verder over na te denken.

De prijs van een quick scan over je loopbaan en persoonlijke inzetbaarheid bedraagt € 510,=. Dit bedrag is inclusief 21% BTW.

Zoek je nog inspiratie om een loopbaantraject te gaan volgen? Klik dan hier. En wil je meer weten over deze quick scan: bel of mail gerust.

 

 

.

 

Copyright: scholts-changing.nl

Webdesign: Prode

×