Wil je groeien
en ontwikkelen?

Kennismaken met Sonja Scholts

Graag stel ik me aan je voor. Sinds 2005 werk ik, Sonja Scholts, als zelfstandig gevestigd coach, loopbaanbegeleider en trainer: een vak dat me op het lijf geschreven is. Ik heb een grote interesse in mensen en dat wat hen beweegt. Wat zorgt ervoor dat mensen doen wat ze doen en dat ze reageren zoals ze reageren? Deze vraag inspireert mij iedere keer weer om vragen te stellen en nieuwsgierig te zijn. Van daaruit bedenk en ontwikkel ik trajecten waar individuen en organisaties mee verder kunnen, blij van worden of beter toegerust zijn om effectief om te gaan met de veranderingen die op hun pad komen.

Brede ervaring en basis

Ik heb een jarenlange ervaring te bieden als trainer en als coach en kan daarbij terugvallen op een ‘brede basis’: een onderwijsopleiding, een management & organisatie- opleiding en een psychotherapeutische opleiding. Deze mix zorgt ervoor dat ik zaken gemakkelijk, maar ook graag, vanuit meerdere kanten bekijk en altijd de link leg tussen de leerdoelen van de individuele medewerkers en die van het team en de totale organisatie. In mijn blogs lees je meer over mijn visie, inzichten en praktijkervaring.

Scholts Changing

Mijn bedrijf heet Scholts Changing, omdat ‘veranderen’ voor mij een basisgegeven is. Ik zie leren en ontwikkelen óók als een (onomkeerbaar) veranderingsproces. Door te leren en jezelf te ontwikkelen zet je deuren op een kier, die later (gelukkig) niet meer dicht zullen gaan. Scholts Changing levert ‘begeleiding bij verandering’.

De dienstverlening van Scholts Changing wordt een grote toegevoegde waarde toegekend. Met name de persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid scoren hoog. Dit betekent in de praktijk: een grote interesse in jou en jouw organisatie of bedrijf, duidelijke offertes en werkafspraken en zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

 

Copyright: scholts-changing.nl

Webdesign: Prode

×