Wil je online leren
op je eigen momenten?

Online leren levert veel leerrendement en is leuk!

Online leren met de Changing Challenger is leuk en levert veel leerrendement. Je gaat op je eigen gekozen momenten, thuis of op het werk, met je persoonlijke leertraject aan de slag.

Het achterliggende principe van de Changing Challenger is dat je door gerichte en frequente zelfreflectie vanzelf ander gedrag ontwikkelt en traint. Deze zelfreflecties kunnen nog aangevuld worden met feedback van bijvoorbeeld je collega’s.

Al werkend aan je leertraject ontstaat er een soort tijdlijn, waarin alle reflecties en feedback is terug te lezen. Deelnemers die ervaring hebben met deze online leermethode ervaren het als leuk en zinvol om meermalen per week met hun eigen leertraject bezig te zijn op de momenten die ze daar zelf voor uit kiezen.

In welke gevallen is online leren een slimme keuze?

Online leren met behulp van de Changing Challenger werkt snel en effectief bij de ontwikkeling van:

In veel gevallen zal de meest optimale leervorm een combinatie zijn van online leren en performance coaching.

Hoe werkt online leren met behulp van de Changing Challenger?

Aan je persoonlijke doelen werken met behulp van de Changing Challenger betekent:

Online leren in het team

Online leren met behulp van de Changing Challenger kan ook in teamverband in de vorm van een training voor het team. Ieder werkt dan aan zijn of haar eigen leertraject maar de start is gemeenschappelijk  in de vorm van een trainingsdag.

De individuele leerdoelen zijn afgestemd op een te behalen gemeenschappelijk doel zoals: klantgericht(er) werken, effectief communiceren en samenwerken, leren netwerken of de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden of persoonlijk leiderschap.

Voorbeeld van een onderdeel van de Changing Challenger: de motivatie

Online leren met behulp van de Changing Challenger

Copyright: scholts-changing.nl

Webdesign: Prode

×