Met plezier blijven werken!

Gratis loopbaan- en ontwikkeltraject

Ieder werkende, werkzoekende of zzp-er tussen de 18 en 66 jaar kan bij Scholts Changing een gratis loopbaan- en ontwikkeltraject volgen. Dit is gratis omdat de overheid dit betaalt in het kader van de regeling ‘NL leert door‘. De regeling loopt vanaf 1 augustus 2020 en loopt door tot en met februari 2021.

Wat kan dit loopbaan- en ontwikkeltraject voor mij betekenen?

Door een loopbaan- en ontwikkeltraject te volgen kun je aan de slag met belangrijke vragen in het kader van jouw (professionele) toekomst, zoals:

Hoe werkt dit gratis loopbaan- en ontwikkeltraject?

Het traject bestaat uit een drietal gesprekken en het maken van een arbeidsmarktscan en een  Profile Dynamics drijfverenanalyse. Zowel de scan als de drijfverenanalyse kun je van achter je eigen computer invullen.

Als beide onderdelen zijn gemaakt spreken we totaal 3 gesprekken af van 1,5 uur. In deze gesprekken, die plaatsvinden in Wijchen, bespreken we uitgebreid je scan en je drijfverenanalyse en gaan we aan de slag met bovenstaande vragen. De scan en de drijfverenanalyse werken hierbij zeer helpend en leveren volop inspiratie om verder over na te denken. Aan het eind van het traject ontvang je een concreet loopbaan- en ontwikkeladvies.

Zoek je nog inspiratie om een loopbaantraject te gaan volgen? Klik dan hier. En wil je meer weten over dit gratis loopbaan- en ontwikkeltraject: bel of mail gerust. Uiteraard vrijblijvend.

Copyright: scholts-changing.nl

Webdesign: Prode

×